Markiser

Markiser af særlig høj kvalitet

Markiser til ethvert behov

Markiser pryder ethvert hus, hvad enten det er stort eller lille, nyt eller gammelt, i ét eller to plan.

Markisen er ofte det sidste, der kræves for at friske huset op.

Markiser til haven
Markiser til sommeren

Mere tid til hygge

Den danske sommer er utrolig dejlig – men ofte alt for kort. Markisen er derfor den perfekte løsning til dem, der ønsker at tilbringe mest mulig tid udendørs. En markise giver både mulighed for en smukkere bolig og mere tid til hygge i næsten alt slags vejr.

Kontakt os

    Nydelse og romantik i ét

    Bliver solen for stærk over middag, giver markisen en behagelig skygge. Markisen hjælper også med til at holde på varmen, når temperaturen hen på aftenen falder. Og ud på de sene timer skærmer markisen fortræffeligt af for den faldende dug.

    Med vores terrassemarkiser er der rig mulighed for, at udnytte de dejlige stunder vores sommer byder på. Der bliver flere timer i døgnet og flere dage om året, hvor det er muligt, at nyde ude livet i fulde drag.

    Dertil kommer en fleksibilitet, som selv den bedste udestue ikke kan udvise. For markisen fungerer jo også som en udestue – blot med den ekstra gevinst, at den kan køres ind, når solen skal nydes. Og så fylder den ikke unødigt i omgivelserne.

    Vinduesmarkiser skærmer på effektiv vis af for solen. Også når solen sidst på dagen står meget lavt. Samtidig giver vinduesmarkisen et hyggeligt og romantisk udseende – Her mødes indendørs kølighed med udendørs varme og glød på bedste vis. De kan altid kontakte os for at høre mere

    Markiser til flere vinduer
    Markiser / Solgardiner

    Solgardiner

    Acrimo Screen er et udvendigt rullegardin, som hæves og sænkes parallelt med ruden/ vinduet. Screen yder effektiv beskyttelse mod solvarme og lysreflekser, og sikrer et godt indemiljø.

    Screen er meget effektiv og holder op til 85% af det direkte sollys og varme ude, idet Screendugen reflekterer solstrålerne før de når glasset.

    Screen udmærker sig ved:

    Tilbehør og styresystemer

    Til alle motorbetjente anlæg kan der tilsluttes en styringsautomatik, som kører afskærmningen ud, før solvarmen og lyset bliver generende, eller ind når vindhastigheden bliver for stor.

    De tilsvarende grænseværdier med henholdsvis K- lux (lys) og sek. meter (vind) kan indstilles individuelt.

    Mark4 Somfy

    Pergolamarkiser

    Pergolamarkiser findes i flere variationer. Fritstående, Vægmonteret med frontstolper og som overdækning af rytterlys eller udestue.

    Er noget mere vindstabil en klassik markise. Kan laves i op til 600 cm bred med et udfald op til 500 cm

    Standard farve Hvid. Men kan tilkøbes i alle ralfarver

    markiser til hus
    Markiser til haven

    Ny model 6780

    Kassettemarkise i et flot flad og kantet design. Perfekt til montering direkte på væg. Kan blive op til 600 cm i bredden med udfald på henholdsvis 150, 200, 250, 300 og 350 cm

    Standard farver grå, Hvid og mat Antracit

    Model 6720

    Ny kompakt kassettemarkise med sit smukke afrundede design. Passer perfekt på de fleste facader og foran tagrender på de fleste huse. Den virker meget slim.

    Er ende-monteret og kan laves op til 500 cm bred. Udfald fås i 160, 210, 260 og 310 cm

    Standard farver Grå, Hvid og antracit

    Markiser til sommerhuset

    Model 6740

    Model 6740 Ny kassette markise i et nyt og spændende look af italienske designere der passer perfekt til moderne arkitektur.
    Velegnet til terrasser og butiks facader

    Kan laves op til 700cm i bredden og med udfald på 150, 200, 250, 300 og 350cm

    Standard farve Alu, Hvid og Antrasit.

     

    Gratis besøg af gardinbussen
    indenfor 48 timer