Duo rullegardin

Et Duo rullegardin er med til at skabe liv og hygge i dit hjem, da du selv kan styre mængden af lys. Læs mere her om hvad gardinet kan gøre for dit hjem og hvordan du kan få det mest optimale ud af gardinerne.  

Duo rullegardin

Et duo rullegardin monteres på samme måde som et almindeligt rullegardin. Begge gardintyper samles om en rulle, der installeres øverst i vinduet, hvilket gør dem nemme at betjene og vedligeholde.

Forskellen på duorullegardinet er, at de har et dobbelt lag med transparente og ikke-transparente striber. Dette innovative design giver mulighed for enestående kontrol over lysindfaldet ved at justere, hvordan de to lag overlapper hinanden. Med et simpelt kædetræk kan du let tilpasse stribernes position på de to lag, hvilket giver dig fuld kontrol over rummets atmosfære og privatliv.

Duo rullegardiner er også kendt for deres energieffektivitet. Det dobbelte lag af stof fungerer som en isolerende barriere, der holder kulden ude om vinteren og varmen ude om sommeren, hvilket kan bidrage til at reducere energiomkostningerne og gøre dit hjem mere bæredygtigt.

Disse gardiner findes i forskellige farver og stilarter, der kan tilpasses enhver indretningsstil og tilbyder også ekstra isolering og lyddæmpning, hvilket forbedrer komforten i dit hjem og skaber et roligt og behageligt miljø. Duo rullegardiner er derfor en alsidig og funktionel tilføjelse til ethvert rum og tilfredsstiller både praktiske og æstetiske behov.

Lamelgardiner mørk

Kontakt os

    Gode grunde til at vælge Duo rullegardin

    Når du vælger duo rullegardinet, får du flere funktioner i et. Du kan styre lysindfaldet på en helt bestemt måde med duo rullegardin.

    Duo rullegardinet har nemlig 3 forskellige indstillinger: åbent (fuldt lysindfald), halv åbent (begrænset lysindfald) og lukket (mørklægning).

    Denne løsning er smart for dig der ønsker at regulere lysindfaldet i løbet af dagen. Det kan være at du ikke ønsker fuldt lys, men samtidig heller ikke ønsker det er helt mørkt. Så er funktionen halv åbent et must, da det er med til at skabe en hyggelig og afslappet stemning i dit hjem, samtidig med du stadig har naturligt lys i rummet. Ønsker du til gengæld mørklægning, kan du regulere gardinerne, så der ikke kommer noget lys ind.

    Duo rullegardiner er også kendt for deres nemme vedligeholdelse. De er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der er lette at rengøre, hvilket gør dem ideelle til travle husstande. Derudover er de holdbare og langtidsholdbare, hvilket gør dem til en investering i både funktionalitet og stil i dit hjem. Med det brede udvalg af farver og design kan du tilpasse dine duo rullegardiner til enhver indretningsstil og skabe det perfekte look for dit rum. Med disse gardiner kan du opnå både æstetik og praktisk anvendelighed i dit hjem, hvilket gør dem til en populær valgmulighed for vinduesbeklædning.

     

    Duo rullegardin lys

    Duo rullegardiner der passer til lige netop dit hjem

    Vi ved, at der findes mange forskellige hjem og vinduer, derfor fås vores duo rullegardiner i alle størrelser og farver.

    Vi tilbyder skræddersyede gardiner, så du kan få den bedste løsning til dig. Vi benytter os udelukkende af den bedste kvalitet, derfor kan du også være sikker på, at gardinerne holder i mange år.

    Du er altid velkommen til at besøge os i vores showroom i Høng, her kan du se alle vores varianter og mærke vores kvalitetsprodukter. Leder du efter en helt bestemt farve, så tøv ikke med at spørge, så vil vi gøre alt for at få den hjem, hvis vi ikke allerede har den.

    Vores dygtige personale står klar til at vejlede dig og finde den optimale løsning til dine vinduer. Vi forstår vigtigheden af at skabe den rette atmosfære i dit hjem, og vores brede udvalg af duo rullegardiner gør det muligt at opfylde dine præcise behov. Uanset om du ønsker en moderne, minimalistisk stil eller en mere klassisk indretning, kan vi hjælpe dig med at vælge det perfekte duo rullegardin, der passer til din personlige smag og boligens æstetik.

    Luxaflex® Twist® Rullegardin er et moderne og stilrent gardin, som kan tilpasses enhver udsigt

    Nyd de transparente og tætte striber, som glider forbi hinanden og regulerer lyset som penselstrøg gennem hele huset. Resultatet er et varieret lys, som bløder stemningen op og giver dig lysindfald med et twist.

    En vigtig detalje i indretningen

    Måske er det striberne i Twist Rullegardin som understreger hjemmets indretning. Helt sikkert er det at Twist Rullegardin forandrer følelsen og lysindfaldet i rummet. Kast dig ud i et overflødighedshorn af valgmuligheder med væv i forskellige farver og strukturer. Dette elegante gardin tilføjer også en ekstra dimension til din indretning, hvilket gør det til en vigtig detalje i at skabe det ideelle rum.

    Luxaflex® Twist® Rullegardin er ikke kun funktionelt, det er også et kunstværk i sig selv. De forskellige farvetoner og teksturer tilbyder muligheder for at harmonisere med din eksisterende indretning eller tilføje et nyt element af kontrast og interesse. Dette gardin inviterer dig til at eksperimentere med lys og skygge og skabe en atmosfære, der passer til øjeblikket.

    Twist Rullegardinet er designet til at blive en integreret del af dit hjem. Det tilføjer ikke kun skønhed, men giver dig også praktisk kontrol over lysindfaldet, privatliv og atmosfære. Uanset om du ønsker at opnå et lyst og åbent rum eller et mere intimt og hyggeligt miljø, kan dette gardin tilpasses efter dine ønsker.

    Så kontakt os i dag for at udforske det uendelige udvalg af valgmuligheder med Luxaflex® Twist® Rullegardin og opdag, hvordan dette moderne gardin kan forvandle dit hjem på en enestående måde. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe det perfekte rum, hvor både form og funktion mødes med et sublimt twist.

    Duo rullegardin designbeslag

    Designbeslag

    For et mere eksklusivt udseende kan du vælge et designbeslag i aluminium. Designbeslaget er i aluminium med detalje i hvid, grå eller sort, og det tilfører en subtil elegance til dine gardiner. Den skræddersyede finish giver dig mulighed for at matche beslagets farve præcis med din indretningsstil, hvilket skaber en harmonisk og sofistikeret atmosfære i rummet. Vores designbeslag er ikke kun funktionelle, de er også en smuk detalje, der bidrager til det æstetiske udtryk i dit hjem. Giv dine gardiner det ekstra strejf af luksus med vores eksklusive aluminiumsdesignbeslag.

    Betjening: Sidetræk

    Dette praktiske system kan betjenes med en endeløs kæde i hvid plast eller mat rustfrit stål sammen med en flot designet kædelod, der giver et moderne og stilfuldt udtryk. Den lette og smidige betjening sikrer, at du nemt kan regulere dine gardiner med lethed og elegance.

    Duo rullegardin sidetræk
    Opsætning af gardiner

    Betjening: Motor 24 V

    Motorstyring til dine gardiner tilbyder en række fordele. Det er ikke blot nemt og bekvemt, men også energibesparende, da du kan præcist regulere gardinernes position for at optimere lys og temperatur i rummet. Motoren betjenes let ved hjælp af en vægmonteret kontakt eller en fjernbetjening, hvilket giver dig komplet kontrol over gardinernes bevægelse. Derudover kan du tilføje ekstra funktioner som en lys- og temperatursensor eller en timer, der gør det muligt at automatisere gardinernes drift og skabe den perfekte atmosfære i dit hjem.

    Duo Rullegardiner: Miljøvenlige Elegante og Effektive

    Duo rullegardiner er ikke kun en smart og stilfuld tilføjelse til dit hjem, de kan også have en positiv indvirkning på miljøet. Mange af vores duo rullegardiner er fremstillet af materialer, der er miljøbevidste og bæredygtige.

    Det dobbelte lag af transparente og ikke-transparente striber, der udgør duo rullegardiner, er ofte lavet af høj kvalitet og holdbare stoffer, der er udvalgt med omtanke. Dette bidrager til gardinernes lang levetid og reducerer behovet for hyppig udskiftning. Det betyder mindre affald og mindre belastning på miljøet.

    Desuden kan duo rullegardiner hjælpe med at optimere dit hjem og reducere dit energiforbrug. De giver mulighed for at regulere dagslyset og varmen, hvilket kan føre til lavere opvarmnings- og køleomkostninger. Ved at udnytte naturligt lys og reducere behovet for kunstig belysning kan du også bidrage til at reducere dit CO2-fodaftryk.

    Når du vælger miljøvenlige duo rullegardiner, investerer du ikke kun i dit eget hjem, men også i planetens fremtid. Derfor tilbyder vi et udvalg af bæredygtige materialer og fremstillingsprocesser, der gør det muligt for dig at vælge gardiner, der er gode for både dit hjem og miljøet.

    Så når du overvejer nye vinduesbeklædninger, kan duo rullegardiner med deres bæredygtige egenskaber og energieffektivitet være et bevidst valg, der gavner både dig selv og vores planet.

    Kontakt os idag

    Opdag fordelene ved vores elegante duo rullegardiner og forvandl dit hjem på en smuk og funktionel måde. Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge de perfekte gardiner til dine behov. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og lad os sammen skabe den ideelle belysning og privatliv i dit hjem.

    Få et godt tilbud på duo rullegardiner her

    Lyder duo rullegardiner som noget for dig? Så kontakt os her. Vi står klar til at hjælpe dig med dine ønsker.

    Er du stadig i tvivl om, hvilke gardiner du skal vælge? Vi forstår, at beslutningen om vinduesbeklædning kan være en vigtig del af indretningen i dit hjem. Derfor tilbyder vi en unik mulighed for at få professionel rådgivning og se vores gardinløsninger i praksis.

    Du kan bestille Gardinbussen allerede i dag, helt gratis og uforpligtende. Vores Gardinbus kommer direkte til din dør og bringer vores gardinprøver og ekspertise med sig. Du kan se og føle forskellige stoffer, farver og designs, og vores erfarne konsulent vil hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning for dit hjem.

    Vores formål er at vejlede og rådgive dig, så du får gardiner, der passer til lige netop dit hjem og din stil. Vi tager højde for dine præferencer, lysforhold og indretningsbehov for at skabe den optimale løsning. Hos os får du altid et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dine ønsker og behov.

    Så hvorfor vente? Giv os besked, og vi vil arrangere et besøg fra vores Gardinbus, så du kan begynde at transformere dine vinduer med stilfulde duo rullegardiner, der passer perfekt til din bolig.

     

    Gratis besøg af gardinbussen
    indenfor 48 timer